Over Annelie

Annelie ReuserMijn naam is Annelie Reuser.
Ik ben verpleegkundige en heb altijd met veel plezier in de zorg voor verstandelijk gehandicapten gewerkt. Het met veel liefde en positiviteit zorgen voor mensen in combinatie met verpleegkundig handelen is precies wat mij al jaren aantrok in het pedicurevak.

Nadat de jongste van mijn 3 kinderen naar school ging, kreeg ik tijd om weer te gaan studeren en heb ik met erg veel plezier de opleiding tot pedicure gevolgd.
En nu is dan mijn eigen salon een feit! U gaat natuurlijk met keurig geknipte en gefreesde nagels naar huis en ook aan eventuele kloven, likdoorns of eelt word professioneel aandacht besteed.

Ik hoop mij te onderscheiden door u met een heerlijk ontspannen ‘verwen’-gevoel naar huis te laten gaan, en daar is mij veel aan gelegen.

Tot slot wil ik u nog graag vertellen dat u ook voor het cosmetische aspect van uw voeten bij mij aan het juiste adres bent.
Van een nagelreparatie van een minder mooie nagel, het aanbrengen van een speciale gellak die wekenlang glanzend mooi blijft zitten, tot het harsen van de onderbenen.
Een heerlijk moment voor uzelf en met mooi verzorgde en ontspannen voeten de deur uit, dat wil ik u graag bieden.

Hopelijk tot ziens bij Annelief voor je voeten!

Liefs Annelie